Családom

Zajlik az élet Alizé háza tájékán

Zajlik az élet Alizé háza tájékán

Alizé igazi művészlélek! Akik ismerik, ezt tudják, akik először találkoznak Vele, azok számára is hamar kiderül! Most méltó elismerést is kapott a Bükki Nemzeti Park „Béka a fa tövén, ezeréves, csodavén” című rajzpályázatán, amit megnyert és a képét kiállították. Nagyon büszkék vagyunk Rá!

Ha ez még nem volna elég, ismét eltelt egy év és már 5 éves lett a kis Művésznő! Finom vacsorával, néhány jó barát körében ünnepeltünk és nagyon nagy volt az öröm, amikor begurult a hőn áhított rózsaszín bicikli!

Alizé 4 éves

Alizé 4 éves

Alizé 4 éves lett. Tiszteletére meghívtuk barátainkat egy kellemes vacsorára. Eda megint nagyon finomat főzött. Jól éreztük magunkat.

Egy kellemes este a pincében

Egy kellemes este a pincében

Egyik este leszaladtunk egyik barátom pincéjébe egy jó pohár borra. Ez egyből többl ett, mint egy, de a hűvös tufa pincében jól tűrhető a kinti 30 fokos kánikula. A borok finomak voltak, néhol az almasavak előre törekedtek.

Eda szülinapi bulija

Eda szülinapi bulija

Edának szeptember 18-án ünnepeltük egy igazán kerek szülinapját. Sokan kérdezték viccelődve, hogy lecserélném-e két 20 évesre, de ez eszembe se jutna. Nekem jó így, ahogy van!
Szóval meghívtam pár barátunkat és illően megünnepeltük. Volt zenekar, hússütés, borivás, tűzijáték és sok nevetés. Eda nővére is eljött Észtországból.