c005 - Lyukasztott étkező villa
Ha már vannak kis fogasaid, kovácsszegeid a konyhában, akkor azokra bátran felakaszthatod a lyukasztott étkező villát. Nagyon jó fogású ez a villa. Sokszor használom én is.
c006 - Lyukasztott étkező kanál
A lyukasztott étkező kanál végén egy nagy körlyuk található, vigyázz vele, hogy melyiket rakod a levesbe, mert csak az egyik vége működik. Akkor mutat szépen, ha mellette van villa és …
c007 - Csavart étkező kés
Ez az új kovácsolt kés kialakításának köszönhetően az étkezésen kívül a tálalásnál is jó szolgálatot tehet. Elég hosszú a szára, így nagyobb húsok szeletelésére is …
c008 - Csavart étkező villa
Csakúgy, mint a kés, hosszabb nyelének köszönhetően, akár húsvillaként, vagy grillezésnél is nagyon jól alkalmazható. A végén kialakított kampó megkönnyíti a tárolását. Elmosás …
c009 - Csavart étkező kanál
Kecses vékony szárú kanál. Visszacsavarodó vége nem csak díszíti, segíti a tárolását, felakasztható a konyhában, így mindig kéznél van, és még szép is. Akár fakanál helyett is …
c010 - Kovácsolt sajttű
A sajttű elmaradhatatlan kelléke egy borozgatós estének. Mindenféle finomságot földarabolunk és máris kész a vacsora, mindenki azt szúr rá ami jól esik. A sajttű személyes dolog a mi …
c012 - 2 ágú nyársvas szalonna sütésre
Ez egy rendkívül tartós nyárs, hisz szálvasból készült. Nem kell megrettenni a láttán, mert könnyen kezelhető. Visszahajló végei jól tartják a szalonnánkat, nem hagyják a tűzbe …
c013 - Ősmadárfejes saslikvas
Szép kidolgozású madárfej díszíti a saslikvas végét. Ezen keresztül könnyen megfogható és fordítható a rátűzött eledel. Hossza 70 cm, így elég nagy bőségadag ráfér egyetlen …
c014 - Rigó kovácsolt saslikvas
A saslikbot egy rigót ábrázol. Szép kis tárgy, csavaros kiképezése miatt nem esik le róla egykönnyen a falat, hacsak a gazdája nem gondolja másképp.
c015 - Bikafejes kovácsolt saslikvas
A bikafejes kovácsolt saslikvas csak a jelében különbözik az elődjeitől, de abban annál inkább. Kinek melyik a személyéhez való, azt választja. Nekem az egyik kedvencem ez.